Bijuterii
Bijuterii Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Magazin bijuterii Bijuterii barbati Bijuterii bucuresti
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii aur
Bijuterii Argint bijuterii Bijuterii Bijuterii online

Argint bijuteriiArgintul este un metal nobil, datorita faptului ca nu se oxideaza in aer si ca rezista cu brio la actiunea majoritatii substantelor. Daca vorbim de argint bijuterii, nu putem trece cu vederea de popularitatea argintului de-a lungul vremii. Aceasta faima s-a pastrat datorita faptului ca are o abilitate unica de a fi modelat pentru a tine pasul cu moda.

Aceste bijuterii din argint se regasesc sub o varietate de stiluri se texturi. Cel mai cunoscut tip de argint bijuterii este argintul sterling, adica 92.5 % argint, si este format din cupru, zinc sau nichel. Acest tip de argint este cel mai popular datorita durabilitatii mai mari decat cea a argintului pur si pentru frumusetea lui.

Argintul care este folosit pentru confectionarea de bijuterii este foarte bine polishat si reflecta superb lumina. Dar argintul are o varietate de finisari, de exemplu, rodinarea. Aceasta da argintului o trasatura a aurului alb. Pentru a-i conferi aspectul lucios (de aur alb) si rezistenta la zgarieturi si corodare, argintul e placat cu rodiu.

Bijuteriile din argint sunt considerate a fi la fel de seducatoare ca bijuteriile din orice alt metal pretios. Ele sunt ideale pentru tinutele de serviciu, mai sobre, in special pentru costumele de culori inchise( negru, bleumarin) deoarece bijuteriile din argint denota o stralucire rece, o puritate si combinate cu pietre si modele delicate, feminine, contrabalanseaza tinuta office.Detalii  Argint bijuterii - 5 Poza Argint bijuterii - 4 Imagine  Argint bijuterii - 6


Ce spun clientii despre Argint bijuterii

Frida
Angelica
Gina
Raducu
Alina H
Sara
Tudor Vesea