Bijuterii
Bijuterii Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Magazin bijuterii Bijuterii barbati Bijuterii bucuresti
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii
Bijuterii aur
Bijuterii Argint bijuterii Bijuterii Bijuterii online

Bijuterii aur


Aurul in stare nativa are culoarea galbena. Metalele care se folosesc pentru aliere cu aurul pentru a-i mari duritatea, pot transforma culoarea acestuia, rezultand astfel un aliaj de diferite nuante: galben, alb ,rosu, verde, albastru. Cele mai multe bijuterii sunt cunfectionate din aur galben si alb.

Aurul alb este obtinut prin alierea aurului pur cu argint si nichel. Aurul galben si rosu este obtinut prin alierea aurului pur cu argint si cupru in diverse proportii care afecteaza direct culoarea.

Aceste bijuterii aur plac oamenilor pentru ca sunt valoroase si opulente, pentru ca purtandu-le, devii centrul atentiei.
Investitia in bijuterii aur este una profitabila si de viitor. Nici nu este de mirare ca femeile prefera aurul alb deoarece este o alternativa mai ieftina a platinei. Aurul alb arata ideal pentru bijuteriile cu diamante, deoarece aceste pietre pretioase arata foarte bine pe un metal de culoarea alba.

Aurul a fost intotdeauna un metal de ornament, apreciat pentru stabilitatea sa fata de agentii corozivi, dar si pentru luciul sau galben. Aurul pur, de 24 de karate, este intotdeauna galben, dar este prea moale pentru a putea fi utilizat in bijuterii. Astfel, acest aur se amesteca cu alte metale, pentru a-l intari, iar rezultatul va fi un aur de diferite nuante de galben, rosu si alb.Detalii  Bijuterii aur - 2 Poza Bijuterii aur - 1 Imagine  Bijuterii aur - 3


Ce spun clientii despre Bijuterii aur

Carina
Ina
Danzel
Chichi
Panait
Viviana
Mara